Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKristina Strezoska izazvala žestoku raspravu među coach-evima

Kristina Strezoska izazvala žestoku raspravu među coach-evima

U drugom pojavljivanju na muzičkom takmičenju, Kristina Strezoska iz Skoplja ponovno je oduševila žiri. Njena izvedba ostavila je članove žirija bez teksta, a Relja je prepoznao potencijal za Darkovog favorita.

Dijalog između coach-eva

Nakon njenog nastupa, razgovor među coach-evima postao je intenzivniji. Darko je pohvalio Katarinin nastup, uporedivši je sa velikim imenima muzičke scene. Ovaj komentar izazvao je nesuglasice sa Natašom.

Natašina reakcija

Nataša je izrazila neslaganje, istakavši da muzička karijera ne zavisi isključivo od pevanja. Dodala je da Kristina nije prenijela emocije tokom nastupa. “Nisi mi zadržala pažnju”, rekla je Nataša.

Relja u odbrani takmičarke

Relja je stao u odbranu Kristine. “Razumem oboje, ali tvoj stil pjevanja mi se ne dopada”, rekao je Nataši. Nakon toga, Kristina je napustila scenu, a rasprava među coach-evima je nastavila.

Poređenja koja su uzburkala strasti

Nataša je upitala Darka kako može da uporedi Kristinin nastup s Biserom Veletanlić. Darko se branio, govoreći da su poređenja neizbežna. Ova rasprava otkriva duboke razlike u viđenju muzike među članovima žirija.

Zaključak rasprave

Konačno, Darko je predložio pomirenje, što je izazvalo osmijehe među kolegama. Iako su imali različita mišljenja, njihovo prijateljstvo ostalo je netaknuto.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -