Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzŠon Mendez otkriva detalje o raskidu s Kamilom Kabeljo: "Ljubav je zbunjujuća...

Šon Mendez otkriva detalje o raskidu s Kamilom Kabeljo: “Ljubav je zbunjujuća i teška”

Šon Mendez i Kamila Kabeljo: O ljubavi i raskidu

Pevač Šon Mendez (26) nedavno je bio gost u podkastu Džeja Šetija. Tamo je otvoreno govorio o svom raskidu s Kamilom Kabeljo. Njihov odnos, koji je obnovljen 2023. godine, ponovo se našao na udaru kritika nakon što su prekinuli nekoliko meseci kasnije.

Reakcije javnosti i društvenih mreža

Šon Mendez je rekao da su on i Kamila čuvali “malu vatru ljubavi” uprkos prekidu. Istakao je kako ih uzbuđuje interesovanje javnosti o njihovoj vezi. Elektronska platforma X служила je kao polje mnogih rasprava o tom odnosu. “Iznervirani smo različitim projekcijama o nama”, rekao je Mendez.

Komunikacija i prijateljstvo

Pevač je naglasio važnost iskrene komunikacije u vezi. Unatoč preprekama, on je zahvalan što su sprečili da im javnost naruši prijateljstvo. “Iskreno, mi smo uradili najbolji posao u očuvanju ljubavi jedno prema drugom”, rekao je.

Šon o izazovima ljubavi

On je izjavio da ljubav ne mora osigurati uvek lako partnerstvo. “Ljubav je zbunjujuća i teška”, naglasio je. Mendez smatra da je svaki čovek pogođen željom da bude voljen, posebno kada su milioni očiju uprte u njega.

Zaključak

Šon Mendez vjeruje kako su i on i Kamila izvukli pozitivne strane iz svojih iskustava. “Imam sreće što je Kamila neverovatna osoba”, dodao je na kraju razgovora.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -