Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzUki Q šokira fanove novom transformacijom plave kose

Uki Q šokira fanove novom transformacijom plave kose

Nova frizura influenserke Uki Q

Mlada influenserka Uki Q, poznata po svojim neobičnim frizurama, iznenadila je sve svojim novim izgledom. Ova popularna TikTokerka, prava zvijezda sa naših prostora, odlučila je promijeniti frizuru i obojila kosu u plavu. Transformacija je izazvala veliku pažnju njenih pratilaca.

Podijeljena mišljenja njenih pratitelja

Nakon objave nekoliko fotografija sa kratkom plavom kosom, fanovi su reagovali s mješavinom oduševljenja i negativnosti. Mnogi su izrazili sumnju o autentičnosti promjene, postavljajući pitanja da li je plava kosa prirodna ili perika. Komentari su se kretali od pohvala do kritika. Neki su pisali: „Daj pusti prirodnu boju kose“ ili „Neeee, brineta je bolja“.

Kreativni izraz influenserke

U svom stilu, Uki Q je na Instagramu napisala: „Odavno me niko nije pitao ‘jesi li ti normalna’…stvari su izgleda postale jasne.“ Ovaj komentar dodatno je potaknuo interesovanje javnosti oko njenog novog izgleda. Iako su mišljenja podijeljena, ne može se osporiti da Uki Q i dalje privlači pažnju svojih fanova.

Koje boje kose preferiraju njeni fanovi?

Na društvenim mrežama, neki obožavatelji istakli su da su joj najbolje stajale crvene pramenove ili prirodna boja. S druge strane, bilo je i onih koji su je pohvalili za plavu, komentirajući: „Waoo prelepo ti je“ i „Au lepoto goriš“. Ova transformacija ostaje tema rasprave među njenim pratiteljima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -