Petak, 4 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisPorsche Centar Sarajevo: Nova destinacija za ljubitelje automobila

Porsche Centar Sarajevo: Nova destinacija za ljubitelje automobila

Svečano otvaranje Porsche Centra Sarajevo

Na obeležavanju svečanog otvaranja Porsche Centra Sarajevo okupili su se mnogi uzvanici. Mnoštvo poslovnih partnera, medijskih predstavnika, ljubitelja automobila i vlasnika Porsche vozila prisustvovalo je ovom važnom događaju.

Predstavljanje inovativnog koncepta

Direktorica Porsche Centralne i Istočne Evrope, Iryna Kauk, kao i CEO Porsche BH, Alex Vaszi, obratili su se prisutnima. Armin Mulović, Brand Manager, istaknuo je važnost novog koncepta “Destination Porsche”. Ovaj koncept korisnicima pruža moderno iskustvo maloprodaje automobila kroz digitalizaciju.

Essencija zajednice i emocija

“Ovdje ne nudimo samo proizvode, već iskustvo koje povezuje ljude”, izjavio je Armin Mulović. Novo mjesto okupljanja ljubitelja Porschea omogućava im da se osjećaju kao kod kuće.

Funkcionalnost i udobnost

Novi centar sadrži tematske module kao što su Highlight Car i E-Performance. Dizajniran je lounge prostor za opuštanje i druženje. Opremljen je najsavremenijim alatima, čime se osigurava vrhunska usluga za sve vlasnike Porsche vozila.

Visoki standardi i infrastruktura

Porsche Centar preuređen je 2022. godine uz investiciju od više miliona eura. Moderni aluminijski fasadni dizajn i trkačke linije unutar showrooma oslikavaju motorsport nasljeđe Porschea.

Centar se nalazi na adresi Mali Kiseljak 6A, Blažuj. Ovdje ljubitelji Porschea mogu pronaći jedinstvenu kombinaciju tradicije i inovacije, postajući nezaobilazna destinacija za sve entuzijaste.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -