Petak, 4 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzBaka Prase i Jelena Karleuša ponovo zajedno: Lavina reakcija na društvenim mrežama

Baka Prase i Jelena Karleuša ponovo zajedno: Lavina reakcija na društvenim mrežama

Baka Prase izaziva uzbuđenje

Baka Prase, poznati jutjuber, još jednom je privukao pažnju javnosti. Ovaj put, to je postigao fotografijom iz luksuznog restorana. Kako se čini, društvo mu je pravila popularna pjevačica Jelena Karleuša.

Nova saradnja na vidiku

Njih dvoje su nedavno uspostavili kontakt, kada je Baka pozvao Karleušu da bude gost u njegovom lajvu. Pjevačica je odgovorila snimkom urnebesne glasovne poruke, što je nasmijalo njegove fanove.

Očekivanja za nedjelju

Nakon toga, postignut je dogovor o lajvu koji će se održati 6. oktobra. Unatoč ranijim neslaganjima, čini se da su zakopali ratne sekire. Mnogi očekuju pravi šou.

Intrigantni storiji na Instagramu

Baka Prase je nedavno objavio dva storija koja su izazvala veliku pažnju. U prvom se slikao s misterioznom plavušom, a pratio ju je komentar “Ko me je to izveo na ručak?”.

Anketno pitanje za fanove

Uz fotografiju je postavio anketu s ponuđenim odgovorima: Boki 13, Karleuša i Zdravko Čolić. Ova objava izazvala je veliki broj reakcija na mrežama.

Zagonetan izraz na licu

U drugom storiju, Baka se pohvalio da cijeli dan miriše na Karleušu. Ovaj zagonetni komentar dodatno je podigao buru među njegovim pratiocima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -