Petak, 4 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometĐorđe Despotović Postigao Stoti Gol, Posvetio ga Kćerki u Banjoj Luci

Đorđe Despotović Postigao Stoti Gol, Posvetio ga Kćerki u Banjoj Luci

Emotivni trenutak za Despotovića

U okviru zanimljive utakmice, Đorđe Despotović postigao je jedini gol za Borac. Ovaj pogodak bio je njegov jubilarni stoti u karijeri. Despotović je izrazio veliku sreću, jer je njegova kćerka prvi put prisustvovala utakmici.

“Večer puna emocija i za grad Banju Luku i nogometni klub. U trenutku kada sam postigao stoti gol, moja kćerka je bila prisutna. Posvetio sam joj taj gol”, istakao je Despotović, naglašavajući podršku navijača.

Trener Mladen Žižović o utakmici

Trener Borca, Mladen Žižović, također je komentirao utakmicu. On smatra da je njegov tim zaslužio bod, naglašavajući teške trenutke koje su prošli ranije.

“Apsolutno smo zaslužili ovo večeras zbog svega što smo prošli proteklog ljeta. U sinoćnjem meču imali smo sreće, ali hrabro smo se borili protiv skupljih protivnika”, kazao je Žižović.

Pitanje posjete i podrške navijača

Iako su igrači dali sve od sebe, posjeta na utakmici Borca i Panathinaikosa nije bila zadovoljavajuća. Igrač Panathinaikosa izrazio je razočaranje, nadajući se boljoj podršci navijača u budućnosti.

Unatoč tome, Despotovićeva sreća i Žižovićeva hrabrost ostali su u središtu događanja, dok navijači traže povratak veće atmosfere na stadionu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -