Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKejt Midlton i Princ Hari: Da li se sukob konačno može izlečiti?

Kejt Midlton i Princ Hari: Da li se sukob konačno može izlečiti?

Emotivna veza između Kejt i Harija

Od početka godine, mediji prate zdravstveno stanje Kejt Midlton. Njen emotivan video o završetku hemoterapije izazvao je veliko interesovanje javnosti. Ovaj tjedan, pažnju je privukao i njen odnos sa otuđenim princom Harijem.

Povratak kraljevskih dužnosti

Kejt se nedavno pojavila na crkvenoj službi u Balmoralu, uz supruga princa Vilijama. Ovim je najavila povratak svojim kraljevskim obavezama. Kraljevska porodica je osjećala olakšanje zbog njenog povratka, no situacija sa Harijem dodatno je zakomplikovala stvari.

Tajni sastanak kao pokušaj pomirenja

Princ Hari će se vratiti u Veliku Britaniju 30. septembra, gdje će prisustvovati ceremoniji dodele nagrada „WellChild“. Iako su ga gotovo potpuno isključili iz kraljevih aktivnosti, izvori sugerišu da je Kejt organizovala tajni sastanak s njim tokom njegove posjete Londonu.

Razgovor bez prisustva Megan

Kejt i Hari su razgovarali s ciljem da razjasne sve nesuglasice iz prošlosti. Insajderi izvještavaju da je Kejt poželjela da Hari bez prisustva Megan iskreno razgovara o svojim problemima. Ova odluka ukazuje na njen želju da spasi njihov odnos.

Vilijam i Kejtova briga za Harija

Prema izvorima, Vilijam nije bio oduševljen kada je saznao da Kejt razgovara s Harijem. Ipak, ona vjeruje da bi ovaj sastanak mogao biti ključ za rješavanje sukoba unutar njihove porodice. Premda su prošli kroz teške situacije, Kejt ostaje brižna prema Hariju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -