Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometMorata reagovao na bizaran potez gradonačelnika Corbette

Morata reagovao na bizaran potez gradonačelnika Corbette

Provokacija na društvenim mrežama

Španski napadač Alvaro Morata nije pozitivno reagovao na najavu gradonačelnika Corbette, Ballariniija. Naime, gradonačelnik je na Instagramu objavio kako je Morata novi stanovnik ovog grada. Iskoristio je ovu priliku kako bi izrazio entuzijazam, uprkos tome što je veliki navijač Intera.

Ozbiljna optužba nogometaša

Morata je brzo odgovorio na gradonačelnikovu objavu, ukazavši na ozbiljan problem s narušavanjem privatnosti. U svojoj Instagram priči je poručio: “Hvala vam što ste narušili moju privatnost. Mislio sam da bi općina Corbetta garantovala određeni nivo sigurnosti, a ne ovako”.

Sigurnost i privatnost na prvom mjestu

Španski golgeter je izrazio zabrinutost za sigurnost svoje porodice. Istakao je da će morati odmah promijeniti mjesto boravka zbog nesposobnosti gradonačelnika da koristi društvene mreže na odgovoran način. Njegove riječi su izazvale veliku pažnju medija i navijača.

Историја nogometaša u Corbetti

Aktuelna situacija nije prvi put da nogometaši iz Milana odabiru Corbetta za svoj dom. Naime, nekadašnji milanski igrač Clarence Seedorf je također živio u ovom području. Ipak, čini se da su Moratini planovi o useljenju definitivno propali.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -