Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometSučić zablistao u Dinamu: Gol koji je oduševio sve ljubitelje nogometa

Sučić zablistao u Dinamu: Gol koji je oduševio sve ljubitelje nogometa

Fenomenalan gol Sučića

Ante Sučić je u posljednjim sekundama prvog poluvremena postigao spektakularan gol za Dinamo. Ovaj mladi igrač je sa stilom prevario svog čuvara i lagano prebacio golmana. Njegov majstorski udarac doveo je Dinamo do vodstva od 1:0.

Reakcije nakon utakmice

Legendarni golman Tomislav Ivković, koji sada radi kao analitičar za HRT, pohvalio je Sučića. Ivković je istaknuo da je Sučić pravi bosanski talenat s posebnim osjećajem za igru. “Svi mu se možemo samo nakloniti nakon onakvog gola”, rekao je Ivković.

Sučićev put do uspjeha

Rođen 2003. godine u Livnu, Sučić je svoju karijeru započeo u klubu Iskra iz Bugojna. Kao talentovani kadet, prešao je u omladinsku školu Zrinjskog, gdje je stekao prvu ozbiljniju afirmaciju.

Sučić je ranije igrao kao posuđeni igrač Dinama i bio jedan od najboljih u bosanskohercegovačkom šampionatu. Od ljeta 2023. godine, postao je stalni član Modrih.

Analiza igre

Ivković je također komentirao igru drugih igrača te istaknuo Mišića kao jednog od najboljih, uz Baturinu. “Nažalost, Petković nije bio na svom nivou zbog očiglednih fizičkih problema”, naglasio je Ivković. “Ademi je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica u zadnje vrijeme,” dodao je on.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -