Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeJoan Collins otkriva tajne mladolikog izgleda u 91. godini

Joan Collins otkriva tajne mladolikog izgleda u 91. godini

Joan Collins i njena rutina njege kože

Joan Collins, poznata glumica iz serije “Dinastija”, privlači pažnju svojim mladolikim izgledom. U 91. godini, otkrila je tajne svoje ljepote, koje su inspirisale mnoge. Collins je naglasila važnost dosljednog režima njege kože, koji prakticira još od svoje 14. godine.

Svaka noć je ritual

Kako je otkrila, nikada ne ide u krevet bez da skine šminku i namaze se noćnom kremom. Prednost daje Niveinom preparatu za čišćenje, a zatim nanosi “čarobnu” noćnu kremu Magic night cream od Charlotte Tilbury. Ova krema je poznata po svojim hidratantnim svojstvima i pomlađujućem efektu.

Mladež i spavanje na leđima

Osim svoje noćne rutine, Collins prakticira i spavanje na leđima, kako bi izbjegla “izgužvano lice”. Ova rutina, uz savjete koje je dobila od majke, pomaže joj da zadrži mladalački izgled pred očima medija i obožavatelja.

Popularnost kreme Charlotte Tilbury

Internetska zajednica nije mogla da sakrije oduševljenje kreme Charlotte Tilbury. Preko 90% korisnika izjavilo je da im je koža postala čvršća nakon korištenja ove kreme. Ključni sastojci, kao što su biljne matične stanice, retinol, koenzim Q10 i vitamin E, pridonose njenoj učinkovitosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -