Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeGorski Kotar: Zeleno Srce Hrvatske Idealno za Aktivni Odlazak i Gastronomiju

Gorski Kotar: Zeleno Srce Hrvatske Idealno za Aktivni Odlazak i Gastronomiju

Uživanje u Prirodi i Tradiciji

Gorski kotar, spoj prirode i urbanog, predstavlja jedinstvenu destinaciju u Primorsko-goranskoj županiji. Ovaj predio, smješten između Zagreba i Rijeke, nudi savršene uvjete za aktivni odmor.

Fužine kao Turistička Oaza

Fužine, smještene na visini od 730 metara, popularne su među posjetiteljima. Prekrasno jezero Bajer okružuje šetnice, idealne za šetnje tijekom cijele godine.

Hotel Bitoraj i Gastronomija

Hotel Bitoraj, u vlasništvu obitelji Kauzlarić, nudi ugodnu atmosferu. Restoran poslužuje tradicionalna jela pripremljena na moderan način.

Prirodne Atrakcije

Od Fužina, put vodi do predivnih spilja. Spilja Vrelo fascinira posjetitelje svojim jedinstvenim stvorenjima i tajanstvenim pričama.

Rijeka Ličanka i Jezera

Rijeka Ličanka prodire u spilje, dok jezero Bajer služi kao akumulacijsko i rekreacijsko područje. Lokvarsko jezero također privlači ribolovce i sportaše.

Otkrijte Kulinarstvo i Likere

U Gorskom kotaru tradicionalna gastronomija susreće moderni pristup. Nalazi se mnogo lokalnih specijaliteta, uključujući likere kuće prirode, poznate u cijelom svijetu.

Sačuvajte Uspomene

Gorski kotar je destinacija koja iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja. Uživajte u njegovoj prirodnoj ljepoti i bogatoj kulturi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -