Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzBešlagić dodijelio nagradu "najsmijeh" inspirativnoj Sedini iz Sarajeva

Bešlagić dodijelio nagradu “najsmijeh” inspirativnoj Sedini iz Sarajeva

Nagrada za inspiraciju

Na završetku predstave “Da sam ja neko”, poznati glumac Enis Bešlagić dodijelio je nagradu “najsmijeh”. Ove godine, izabranica je bila mlada Sedina, čija životna priča inspiriše mnoge.

Putovanje kroz izazove

Sedina je odrasla kao dijete u SOS dječijem selu. Njena borba ne prestaje, iako se suočila s brojnim izazovima. Bavila se skijanjem i glumom, ali je imala i nekoliko operacija koljena.

Izdržljivost tokom pandemije

Tokom pandemije, Sedina je provela skoro dvije i po godine u bolnici. Ova teška iskustva nisu je pokolebala. Umjesto toga, nastavila je sa svojom misijom uveseljavanja drugih.

Bešlagić o Sedini

“Ja bih ovu nagradu poklonio nekome ko je domaći iz Sarajeva i zove se Sedina”, izjavio je Bešlagić. Njegova reakcija na njen iznenađeni zagrljaj bila je emotivna. On je istakao njenu borbu i pozitivnu energiju.

Podrška ljekara

Muhibić se zahvalila ekipi ljekara koji su joj pomagali tokom godina. Ovo je bio njen šesti put na predstavi, a nagrada joj je donijela posebno zadovoljstvo.

Inspiracija za sve

Sedina ostaje simbol hrabrosti i izdržljivosti, te inspiracija ne samo za mlade, već i za sve nas. Njena priča nas podsjeća na važnost borbe i pozitivnog stava prema životu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -