Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaBreskvica izazvala lavinu reakcija svojom provokativnom fotografijom

Breskvica izazvala lavinu reakcija svojom provokativnom fotografijom

Provokativna fotografija na društvenim mrežama

Popularna pjevačica Breskvica ponovno je skrenula pažnju objavom na Instagramu. Naime, fotografisala se samo u odijelu, dok su njene grudi bile u prvom planu. U opisu je postavila pitanje, “U isto vrijeme iduće sedmice?”, što je izazvalo brojne reakcije.

Kritike i pohvale publike

Nakon objave, uslijedili su različiti komentari. Dok su neki isticali njenu ljepotu i hrabrost, drugi su je kritizirali zbog izbora stilskog izražavanja. “Femme fatale”, “Ova fotografija je savršena!” neki su od pohvalnih komentara. S druge strane, korisnici su komentarisali: “Nepotrebno skidanje. Kad prije?” i “Batalili smo narodnu nošnju i patriotizam?”

Promjene u muzičkom pravcu

Breskvica je poznata i po svom nastupu na Beoviziji. Tokom januara, predstavila je pjesmu “Gnezdo orlovo” u narodnoj nošnji. Ipak, nastup je naišao na kritike, s obzirom na to da su se mnogi protivili njenoj temi o Kosovu. Nakon što nije uspjela osvojiti Eurosong, promijenila je svoj muzički pravac.

Novi muzički hitovi

Pjevačica se sada priklonila folku, što se može čuti u njenim novim pjesmama poput “Čini” i “Crni šećer”. Ove promjene u njenom imidžu dodatno doprinose kontroverzama koje je prate.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -