Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometFudbalski klub sa stadiona Tušanj angažuje nova pojačanja

Fudbalski klub sa stadiona Tušanj angažuje nova pojačanja

Nova imena u klubu

Fudbalski klub sa stadiona Tušanj predstavio je nova pojačanja. Članovi kluba od danas su defanzivci Tarik Isić i Enedin Mulalić, te vezni nogometaši Petar Bojo i Adnan Džafić.

Doskorašnji igrači i njihova karijera

Petar Bojo, bivši igrač Igmana, Zrinjskog i Željezničara, poznat je po svojoj svestranosti. Na terenu može pokriti više pozicija u sredini, što ga čini dragocjenim članom tima.

Tarik Isić prethodno je igrao u Armeniji za Pyunik. Njegova karijera obuhvata nastupe za Radnik Hadžić, Turbinu iz Jablanice, Čapljinu, GOŠK, Radnik Bijeljinu, Čelik, Olimpik i Velež.

Iskustvo i talent

Enedin Mulalić, defanzivac po vokaciji, proizašao je iz redova FK Sarajevo. On igra na poziciji desnog beka, a dio svoje karijere proveo je u Zvijezdi 09.

Adnan Džafić dolazi iz kluba Tuzla City, a prije toga je igrao za Sarajevo i Velež. Njegovo iskustvo u različitim timovima donosi dodatnu kvalitetu novu selekciju.

Očekivanja od novih igrača

Nova pojačanja predstavljaju značajan korak za klub sa stadiona Tušanj. Očekivanja su velika, a navijači se nadaju da će nova imena doprinijeti uspjesima tima u narednoj sezoni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -