Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzMichael Schumacherova porodica otkriva novi detalj o njegovom životu

Michael Schumacherova porodica otkriva novi detalj o njegovom životu

Obitelj čuva privatnost 11 godina

Već 11 godina nakon stravične nesreće na skijanju, život Michaela Schumachera je znatno promijenjen. Njegova porodica uspješno štiti privatnost, a javnosti se nije pokazala otkako je nesreća dogodila u decembru 2013. godine.

Laila Hasanović: Nova djevojka Micka Schumachera

Prema informacijama njemačkog Bilda, Laila Hasanović je jedna od rijetkih osoba u kontaktu s legendarnim vozačem. Ova mlada manekenka je u vezi s 25-godišnjim Mickom Schumacherom već 18 mjeseci. Iako se navodi da je porijeklom iz Srebrenice, Laila je zapravo rođena u Danskoj.

Uključenost u porodične aktivnosti

Bild ističe kako su članovi porodice Schumacher oduševljeni Lailom, koja se redovno uključuje u porodične aktivnosti. Otvoreno se druži s Mickovom majkom Corinnom, što naglašava prijatnu atmosferu unutar porodice.

Popularnost na društvenim mrežama

Laila je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gdje je prati više od 300.000 ljudi na Instagramu. Njena karijera u manekenstvu počela je s 16 godina kada je radila kampanju za brend satova Daniel Wellington.

Priznanje na takmičenju Miss Universe

Pored toga, Laila Hasanović je bila finalistica takmičenja Miss Universe 2019. godine. Ovi uspjesi doprinose njenoj popularnosti i otvaraju vrata za nove prilike.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -