Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinFilm/TVBred Pit i Džordž Kluni u napetom filmu “Wolfs” sa iznenađujućim dijalozima

Bred Pit i Džordž Kluni u napetom filmu “Wolfs” sa iznenađujućim dijalozima

Film “Wolfs” donosi akciju i humor

Novi film “Wolfs”, sa Bredom Pitom i Džordžom Klunijem u glavnim ulogama, promoviše kombinaciju akcije i komedije. Radnja prati dva profesionalna kriminalca koja se suočavaju sa klasičnim izazovima u svijetu zločina.

Iznenađujući dijalozi začinjavaju scenu

Tokom napete scene plesa na vjenčanju, Pit izgovara poznatu psovku, “Pi**u materinu”. Ova rečenica doprinosi duhovitosti filma. Kluni i Pit, noseći pištolje, drže se upereni jedan prema drugom, stvarajući napetost i humor.

Uloga Zlatka Burića

U ovoj sceni pojavljuje se i hrvatski glumac Zlatko Burić, koji igra ruskog mafijaša. Njegov dijalog, “O’ladite, je*em vam!”, dodatno pojačava atmosferu filma. Burić donosi autentičnost i šarm svom liku.

Priča o dva “vuka samotnjaka”

Jasno je da će se tokom filma, Kluni i Pit suočiti sa različitim izazovima. Kluni kao kriminalac pokušava prikriti zločin visokog profila, dok Pit dolazi na isto mjesto zločina. Njihova saradnja postaje ključna za rješavanje situacije.

Film “Wolfs” obećava napetu radnju, zanimljive likove i neočekivane dijaloge. Ovaj spoj akcije i humora sigurno će privući pažnju gledatelja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -