Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometGriezmann se Okreće Neočekivanoj Opciji: Iz Pume u Decathlon

Griezmann se Okreće Neočekivanoj Opciji: Iz Pume u Decathlon

Francuski Nogometaš bez Ugovora s Proizvođačem Sportske Opreme

Nogometaš Antoine Griezmann trenutno se suočava s neobičnom situacijom. Iako su mnogi sportisti u financijskoj vezi s velikim proizvođačima sportske opreme, Griezmann je nedavno raskinuo saradnju s Pumom. Njegov ugovor s ovom kompanijom istekao je i on nije potpisao novi. Ovo je zateklo mnoge njegove obožavatelje i analitičare.

Kopačke Iz Decathlona Privlače Pažnju

Umjesto skupih modela, Griezmann je odlučio nositi kopačke koje koštaju samo 65 eura. Ove kopačke, koje se mogu pronaći u trgovinama kao što je Decathlon, postale su tema razgovora nakon njegovog nastupa u derbiju Madrida protiv Real Madrida.

Kraj Reprezentativne Karijere

Osim ove vijesti, Griezmann je prethodne sedmice objavio kraj svoje karijere u reprezentaciji. Iako se povlači, ostaje zapamćen kao jedan od ključnih igrača Francuske, s 137 nastupa i 44 gola.

Finansijski Uspon i Stabilnost

Griezmann se vratio u Atletico Madrid 2021. godine, gdje zarađuje 240.000 eura sedmično. Njegova ukupna zarada tokom karijere doseže nevjerovatnih 210 miliona eura. Bez obzira na trenutne promjene, njegov uticaj na nogomet ostaje neupitan.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -