Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometCalafiori i Arsenal na visokom nivou: Pobjeda nad PSG-om uz zanimljiv trenutak

Calafiori i Arsenal na visokom nivou: Pobjeda nad PSG-om uz zanimljiv trenutak

Pobjeda Arsenala protiv PSG-a

Arsenal je ostvario značajnu pobjedu rezultatom 2:0 protiv PSG-a, zahvaljujući odličnim izvedbama Kaija Havertza i Bukaya Sake. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu, a igrači su dominirali tokom cijelog susreta.

Calafiori u akciji

Ricardo Calafiori, talentirani bek Arsenala, bio je jedan od ključnih igrača na terenu. Njegova obrambena igra bila je izvanredna, a Parižani su teško dolazili do prilika. Međutim, tokom meča, Calafiori je morao uzeti kratku pauzu kako bi se osvježio.

Zanimljiv trenutak s regenerativnim gelom

Tokom jedne pauze, sudija Slavko Vinčić mu je pokazao žuti karton, a saigrač Declan Rice mu je dobacio energetski gel. Ovaj gel, koji se sve više koristi među sportistima, omogućava instant povećanje energije.

Reakcije fanova na društvenim mrežama

Scena je postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su je prokomentarisali s humorom. Neki su pretpostavili da Calafiori koristi električnu cigaretu zbog brzog snimka koji je prikazan tokom prenosa.

Unatoč šalama, upotreba energetskih gelova dozvoljena je pravilima sporta, a ovakvi trenuci često dodatno atraktivni za navijače.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -