Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDiddy suočen s novim optužbama: 120 žrtava tvrdi da su bili zlostavljani

Diddy suočen s novim optužbama: 120 žrtava tvrdi da su bili zlostavljani

Advokat Tony Buzbee najavljuje nove slučajeve

Advokat Tony Buzbee je na konferenciji za novinare u Texasu otkrio da zastupa 120 novih žrtava repera Sean “Diddy” Combs-a. Prema njegovim tvrdnjama, očekuje da će većina ovih slučajeva biti legitimna.

Maloljetne žrtve i detelje o zlostavljanju

Od 120 žrtava, posebno je zabrinjavajuće da je čak 25 njih bilo maloljetno u vrijeme zlostavljanja. Najmlađa žrtva imala je samo 9 godina. Prema Buzbee-ovim riječima, zlostavljanje se događalo između 1991. i 2024. godine.

Senzacionalne tvrdnje o audicijama

Buzbee je iznio šokantne detalje rekavši da je jedna od žrtava, koja je imala 9 godina, odvedena na audiciju u New York City za Bad Boy Records. Navodno su je zlostavljali Sean Combs i drugi dok su joj obećavali ugovor za snimanje.

Diddyjev odgovor na optužbe

Pravni tim repera Diddy reagovao je na optužbe, odlučno negirajući bilo kakve tvrdnje o seksualnom zlostavljanju. Erica Wolff, odvjetnica, izjavila je za DailyMail.com da su ove tvrdnje lažne i klevetničke.

Kompanija Bad Boy Records

Diddy je 1993. osnovao Bad Boy Records, koji je bio ključan u razvoju karijera mnogih poznatih izvođača poput Notorious BIG-a i Machine Gun Kellyja. Ove nove tvrdnje bacaju sjenku na njegovu dosadašnju karijeru.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -