Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometVladimir Tatomirović objavljuje kraj karijere: "Hvala vam na svemu!"

Vladimir Tatomirović objavljuje kraj karijere: “Hvala vam na svemu!”

Kraj profesionalne karijere Vladimira Tatomirovića

Vladimir Tatomirović, nekadašnji fudbaler i sportski junak, objavio je kraj svoje profesionalne karijere. Ovaj talentovani nogometaš posljednji angažman imao je u srbijanskoj Kolubari, ali je od proteklog ljeta tražio novi klub bez uspjeha.

Izjava o oproštaju

Na društvenim mrežama, Tatomirović je podijelio emotivnu poruku s prijateljima. “To je to, prijatelji moji! Nakon skoro 500 utakmica, došlo je vrijeme za oproštaj. Ne kajem se!”, istaknuo je u svojoj objavi.

Posebna zahvalnost FK Sarajevo

Posebno se osvrnuo na svoj bivši klub, Fudbalski klub Sarajevo, gdje je proveo najljepše trenutke svoje karijere. “Hvala vam koji ste sudjelovali u mom putu!”, poručio je, naglašavajući važnost porodice i prijatelja.

Statistika i uspjesi

Tokom svoje karijere, Tatomirović je osvojio četiri naslova prvaka, tri kup titule i jedan superkup. S FK Sarajevo bio je šampion Bosne i Hercegovine 2015. godine, a prethodne sezone osvojio je i kup. Također, tri puta je postao prvak Litvanije s klubom Žalgiris.

Poruka budućim generacijama

U svojoj objavi, Tatomirović je istakao da će nastaviti dijeliti svoje iskustvo s mlađim igračima. “Stekao sam prijatelje za cijeli život!”, napisao je tad u emotivnoj poruci.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -