Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisProCredit Connect: Samit za jačanje poslovnih veza u regiji

ProCredit Connect: Samit za jačanje poslovnih veza u regiji

Otvorena vrata poslovanju

ProCredit Connect, Regionalni B2B summit, svečano je otvoren u sarajevskoj Vijećnici. Ovaj događaj predstavlja priliku za umrežavanje i jačanje regionalnih tržišnih prilika za kompanije iz metalske, drvne i prehrambene industrije.

Učesnici iz cijelog regiona

Na samitu učestvuju kompanije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Bugarske, Sjeverne Makedonije, Kosova, Rumunije, Albanije, Moldavije, Ukrajine, Gruzije, Grčke i Njemačke. Učesnicima će biti omogućeno sudjelovanje u pet B2B sastanaka, dogovorenih kroz sofisticiranu aplikaciju.

Važnost poslovnog povezivanja

Guvernerka Centralne banke BiH, dr. Jasmina Selimović, istaknula je važnost ovih sastanaka za poboljšanje cjenovne konkurentnosti i otvaranje novih radnih mjesta. Ova dinamika povezuje zemlje Zapadnog Balkana, Istočne Evrope i Mediterana.

Podrška ProCredit Banke

Amir Salkanović, predsjednik Uprave ProCredit Bank, naglasio je da banka već 27 godina podržava bh. privredu. Ovaj samit pruža priliku za nova partnerstva i poslovne ideje, a učesnici će imati priliku čuti uvide i analize eksperata.

Trostruko posvećen program

Program samita traje tri dana i fokusiran je na povezivanje kompanija, mogućnosti regionalne ekonomske saradnje i proširenje poslovne mreže. Sastanci će otvoriti vrata novim tehnologijama i inovacijama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -