Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzMonika Beluči proslavila 60. rođendan uz čestitke prijatelja i kolega

Monika Beluči proslavila 60. rođendan uz čestitke prijatelja i kolega

Monika Beluči slavi veliki jubilej

Poznata svjetska glumica Monika Beluči jučer je proslavila svoj 60. rođendan. Iako je ušla u sedmu deceniju života, i dalje važi za jednu od najljepših žena svijeta. Njena titula ljepote ostaje netaknuta i nakon svih ovih godina.

Čestitke iz svijeta glume

Brojni prijatelji i kolege čestitali su Moniki rođendan, među kojima se ističe i naša renomirana glumica Sloboda Mićalović. Njihovo poznanstvo započelo je tokom snimanja filma “Na mlečnom putu” reditelja Emira Kusturice. Na Instagramu, Sloboda je podijelila niz fotografija, čime je privukla pažnju mnogih.

Komentar koji je izazvao pažnju

Glumac Andrija Milošević takođe je komentarisao Slobodinu objavu. “Nazdravlje. Sto godina, draga Mone,” napisao je, što je izazvalo brojne reakcije. Sloboda je uzvratila njegovom porukom: “Tako je,” potvrđujući bliskost prijateljstva.

Podrška iz porodice

Među čestitarima bila je i Monikina bivša supruga, glumac Vensan Kasel. On je putem društvenih mreža podijelio veoma emotivnu poruku i fotografiju s kćerka Deva i Leoni. “Srećan rođendan, Monika,” napisao je Kasel, pokazujući da je njihova porodica i dalje u bliskim odnosima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -