Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometMario Balotelli na tržištu: Potraga za novim angažmanom

Mario Balotelli na tržištu: Potraga za novim angažmanom

Balotelli je slobodan igrač

Mario Balotelli (34) trenutno je slobodan igrač nakon što mu je ljetos istekao ugovor s turskim Adana Demirsporom. Iako je nekad bio veliki fudbalski imenjak, Balotelli nije uspio pronaći novi angažman, što ostavlja iznenađenima mnoge navijače.

Intercity iz Španije u pregovorima

Prema informacijama španskih medija, trećeligaš Intercity je pokazao interes da potpiše ugovor s nekadašnjim reprezentativcem Italije. Pregovori su već započeli i trenutno su u odmakloj fazi. Očekuje se brzo sklapanje saradnje.

Balotelli o predrasudama

U razgovoru za DAZN, Balotelli je otvoreno govorio o predrasudama koje su mu nametnute tokom karijere. Istakao je da ga često etiketiraju kao problema u ekipi zbog njegovog temperamenta, iako nikada nije uništavao svlačionice. On se zapitao: “Šta sam to ja ozbiljno učinio?”

Potencijal i iskustvo

Iako ima 34 godine, mnogi vjeruju da bi Balotelli mogao pomoći i jačim timovima. Njegov učinak u reprezentaciji Italije bio je impresivan, postigao je 14 golova na 36 utakmica.

Ova situacija pokazuje kako se karijera velikih fudbalskih zvijezda može dramatično promijeniti. Hoće li Balotelli pronaći sreću u novom klubu? Vrijeme će pokazati.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -