Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzStefan Vuksanović, Muđa, slavi 11 godina jutjub kanala i 8 godina veze...

Stefan Vuksanović, Muđa, slavi 11 godina jutjub kanala i 8 godina veze s Janom Dačović

Muđa obeležava značajne datume

Influenser Stefan Vuksanović, poznat kao Muđa, slavi dva značajna datuma. Ovaj poznati jutjuber obeležio je 11 godina od osnivanja svog kanala. Takođe, danas proslavlja i 8 godina veze s influenserkom Janom Dačović.

11 godina na Jutjubu

Muđa je jedan od pionira jutjub scene u regionu. Njegov kanal nastao je 2013. godine, a danas je jedan od najpopularnijih jutjubera. Na društvenim mrežama, postavio je sliku iz 2013. godine uz reči: „11 godina otkad sam otvorio YT.“

Prvi rođendan kanala

Podsećajući na početke, Muđa je podelio poruku koju je napisao na prvi rođendan svog kanala. Tada je izrazio zahvalnost podršci svojih fanova: „Zahvaljujem se svima, postigli smo nešto neverovatno u ovih godinu dana.“

Osam godina ljubavi s Janom

Muđa i Jana Dačović važe za jedan od najskladnijih parova na influens sceni. Njihova ljubavna priča sve više privlači pažnju. Nedavno je Jana priredila iznenađenje za Muđu povodom njegovog rođendana. Njihovi zajednički momenti često se dele na društvenim mrežama, uključujući i romantične fotografije s putovanja.

Romantični trenuci

Muđa je podelio zajedničku fotografiju s putovanja, a Jana je postavila sliku buketa koji joj je poklonio. Njihova sreća ne prestaje da oduševljava pratioce na društvenim mrežama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -