Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzJelena Karleuša se oglasila o kontroverznoj fotografiji sa Pi Didijem nakon njegovog...

Jelena Karleuša se oglasila o kontroverznoj fotografiji sa Pi Didijem nakon njegovog hapšenja

Jelena Karleuša i reper Pi Didi

Jelena Karleuša, popularna pjevačica, nedavno se oglasila o staroj fotografiji sa reperom Šonom Kombsom, poznatijim kao Pi Didi. Ova fotografija, stara oko deset godina, postala je viralna nakon što su svjetski mediji izvijestili o hapšenju repera zbog ozbiljnih optužbi.

Hapšenje Pi Didija

Pi Didi, osnivač muzičke produkcije Bad Boy Records, uhapšen je zbog reketiranja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih aktivnosti. Njegovo hapšenje izazvalo je buru u medijima, a reper se trenutno nalazi u pritvoru u Bruklinu, Njujork.

Reakcija Jelene Karleuše

Nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama, Karleuša je reagovala kako bi razjasnila svoj odnos sa reperom. U svom saopštenju naglasila je da je u životu imala kontakte sa mnogim poznatim ličnostima, ali nikada nije otkrivala njihove identitete bez njihove saglasnosti.

Prijateljstvo ili poslovna saradnja?

Mnogi su se pitali o razlozima zbog kojih se ova slika pojavila u trenutku kada je Pi Didi umiješan u skandal. Karleuša je izjavila da se u njenom odnosu sa reperom ne radi o zloglasnim žurkama, već o profesionalnim kontaktima.

Održavanje privatnosti

“Nikada neću obavještavati javnost o vezama koje ne žele da budu objavljene”, dodala je Jelena, čime je stavila tačku na spekulacije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -