Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometNavijači Zvezde oduševili Milan: Motivacijski govor za fudbalere

Navijači Zvezde oduševili Milan: Motivacijski govor za fudbalere

Navijači Zvezde u Milanu

Navijači Crvene zvezde su sinoć stigli u Milan. Uz baklje, pjesmu i velike barjake, organizovali su korteo kroz grad. Ovaj spektakularni marš završili su ispred hotela gdje su odsjeli igrači Zvezde.

Motivacijski govor za fudbalere

Na njihov poziv, fudbaleri Zvezde su izašli kako bi čuli motivacijski govor. Vođa Delija obratio se igračima, naglašavajući važnost njihove podrške. “Hajde, nemojte te smrknute face”, poručio je.

Poruka podrške

Napomenuo je da su navijači prešli 2.500 kilometara samo da bi ih podržali. Upozorio ih je da se ne boje protivnika i da odigraju dobar meč. “Bili ste bolji protiv Benfice, igrajte isto tako”, dodao je.

Strah Italijana od Zvezde

Vođa Delija također je istakao da je cijela Italija zabrinuta zbog prisustva navijača. “Da nije, na stadionu bi bilo pet, šest hiljada ljudi”, rekao je.

Sigurnosne mjere

Italijanske vlasti zabranile su dolazak većeg broja Zvezdinih navijača zbog sigurnosnih rizika. Ova odluka donesena je zbog sukoba navijača prošle godine s ekipom Rome.

Uoči ključne utakmice, podrška navijača može značajno utjecati na izvedbu fudbalera. Kako će se Zvezda snaći na terenu, ostaje da se vidi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -