Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAmra Džeko proslavila rođendan u luksuznom ambijentu Istanbula

Amra Džeko proslavila rođendan u luksuznom ambijentu Istanbula

Velika proslava za Amru Džeko

Amra Džeko organizovala je nezaboravnu rođendansku proslavu u jednom od luksuznih ugostiteljskih objekata u Istanbulu. Ovaj raskošni ambijent nudio je veličanstven pogled na grad, što je dodatno obogatilo doživljaj.

Prekrasna dekoracija i atmosfera

Rođendanska dekoracija privukla je posebnu pažnju. Kombinacija ružičaste i zlatne boje doprinosila je eleganciji događaja. Ugođaj su upotpunile svijeće i ogromni buketi ruža i hortenzija na stolovima.

Stil i elegancija

Amra je za ovu posebnu priliku odabrala dugu ljubičastu haljinu bez naramenica. Njen suprug, Edin Džeko, blista u sivom odijelu i bijeloj košulji, čime su zajedno stvorili savršenu sliku.

Dragi gosti i uspomene

Proslavi su prisustvovali Amrini brojni prijatelji, koji su s njom podijelili trenutke sreće. Među gostima bila je i popularna pjevačica Emina Jahović. Emina je također dokumentovala dio atmosfere, a za muziku su bili zaduženi Mirza Selimović i Slađa Allegro.

Zaključak

Amra Džeko dokazala je još jednom da su proslave u njenom stilu uvijek nezaboravne. Raskoš, prijateljstvo i ljubav ispunili su ovaj poseban dan.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -