Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeVelika Gorica ugostila prvi The Flying Dish festival: gastronomija i glazba u...

Velika Gorica ugostila prvi The Flying Dish festival: gastronomija i glazba u savršenom spoju

Uspješan početak The Flying Dish festivala

Ovaj vikend Velika Gorica postala je epicentar vrhunske gastronomije i glazbe. Prvo izdanje The Flying Dish festivala okupilo je veliki broj posjetitelja koji su uživali u raznovrsnim kulinarskim specijalitetima i atraktivnom glazbenom programu. Festival je, kroz tri dana, transformirao grad u gastronomsku oazu.

Raznolika ponuda hrane

Posjetitelji su imali priliku kušati raznolike azijske specijalitete, uključujući bao bunse i suši. Meksički tacosi unijeli su živahnu latinoameričku energiju. Mesna jela poput bunceka i trgane svinjetine privukla su ljubitelje mesa svojom kvalitetom i bogatstvom okusa. Festivalska ponuda bila je upotpunjena kreativnim koktelima i slasnim desertima.

Glazbeni program koji oduševljava

Osim kulinarstva, festival je ponudio i odličan glazbeni program. Resident DJ Nole održavao je energiju s funky ritmovima, dok su Laura Sučec i Duo As svojim live nastupima dodatno obogatili atmosferu. Spoj hrane i glazbe stvorio je nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Promocija grada kao turističke destinacije

The Flying Dish festival privukao je posjetitelje iz cijele regije, doprinoseći promociji Velike Gorice kao atraktivne destinacije. Turistička zajednica Grada Velike Gorice aktivno je podupirala organizaciju, što je doprinijelo uspješnoj realizaciji festivala.

Očekivanja za budućnost

Cilj festivala bio je stvoriti prepoznatljiv brend koji će obogatiti kulturno-zabavnu scenu. Sa postignutim uspjehom, Velika Gorica pozicionirana je kao preferirana destinacija za ljubitelje vrhunske hrane i zabave. Već se s nestrpljenjem očekuju buduća izdanja festivala.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -