Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzUzbudljive eliminacije u IDJShow-u: Prvi krug završen, nova epizoda s nestrpljenjem očekivana!

Uzbudljive eliminacije u IDJShow-u: Prvi krug završen, nova epizoda s nestrpljenjem očekivana!

Prvi krug audicija završen

Aktuelna treća sezona popularnog takmičenja IDJShow doživjela je uzbudljiv trenutak završetkom prvog kruga eliminacija. U najnovijoj epizodi, koja je emitovana na TV Nova, IDJCoach-evi su imali težak zadatak odabrati najbolje mlade pjevače.

Nastavak takmičenja

Neki od takmičara su automatski nastavili svoj put ka sljedećoj fazi, dok će o sudbini drugih odlučiti produkcija IDJ-a. Nažalost, neki od pjevača nisu ostavili jak utisak i završili su svoj put u ovom krugu takmičenja.

Visoka gledanost i popularnost

Prema podacima TV Beat-a, epizoda je privukla veliku pažnju. Nova televizija zauzela je prvo mjesto kao najgledanija kablovska televizija u Srbiji u terminu emitovanja. Video klipovi na društvenim mrežama dostigli su nevjerovatnih 6 miliona pregleda.

Uspon na YouTube trending listi

Epizodu je uživo pratilo više od 11.000 gledalaca na IDJVideos YouTube kanalu, dok broj pregleda trenutno iznosi 240.000. Epizoda se kotira visoko na YouTube trending listama u nekoliko zemalja.

Šta nas čeka dalje?

Voditelj Džordži najavio je ekskluzivan nastavak takmičenja. “Mislim da će ovo biti jedna od najuzbudljivijih sezona”, izjavio je Džordži. Sve oči su uprte u novu epizodu, koja će se emitovati u petak u 21.30 na TV Nova.

Televiziju Nova možete pratiti putem SBB-a na EON i D3 platformama ili putem satelitske televizije EON SAT bilo gdje u Srbiji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -