Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeVinska manifestacija 'Slavonija i Podravina Wine not?!' privlači brojne posjetitelje

Vinska manifestacija ‘Slavonija i Podravina Wine not?!’ privlači brojne posjetitelje

Užitak u vinskim delicijama

Virovitičko-podravska županija postaje sve popularnija među ljubiteljima vina i gastronomije. Ova regija nudi predivnu prirodu, bogatu povijest i izuzetne domaćine. Od rujna se održava manifestacija ‘Slavonija i Podravina Wine not?!’, koja privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske.

Prošireni festival vina i zalogaja

Manifestacija, koja je započela skromno tijekom pandemije, sada je postala tradicija. Svake godine rujan se doživljava kao mjesec vina. Ove godine, festival je dobio naziv Festival vina i zalogaja, ističući vrhunske delicije regije.

Povezivanje s lokalnim zajednicama

Organizatori festivala surađuju s lokalnim turističkim zajednicama, a također uključuju područje Vrata Papuka. U manifestaciji učestvuju brojni vinari, restorani i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG). Posjetitelji mogu kušati različite vrste vina, uključujući popularnu graševinu.

Vinski maraton i interaktivni događaji

Ovaj festival obiluje raznim događanjima. Vinski party u plemićkom perivoju i tradicionalni ‘Wine&run’ maraton u Orahovici privlače ljubitelje vina i atraktivne doživljaje. Posjetitelji se mogu opustiti uz vinske kreacije i slavonske specijalitete.

Zaključak i budućnost festivala

Manifestacija ‘Slavonija i Podravina Wine not?!’ traje do 28. rujna, kada će se održati event ‘Virovitica Wine & Art’. Ova kombinacija vina i likovne umjetnosti dodatno potvrđuje regiju kao atraktivnu destinaciju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -