Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisSarajevo Marketing Summit: Transformacija Marketinga i Kreativnost na Djelu

Sarajevo Marketing Summit: Transformacija Marketinga i Kreativnost na Djelu

Pretpremijera Marketinga u Sarajevu

Ove godine, Sarajevo Marketing Summit okuplja vodeće stručnjake iz oblasti marketinga, PR-a, brendiranja i prodaje. Događaj će se održati s ciljem razmjene znanja i iskustava između učesnika.

Centralna Tema: “Changing Tomorrow Now”

Bogat program ovogodišnjeg summita uključuje predavanja međunarodnih i domaćih stručnjaka. Ova konferencija će se fokusirati na ubrzane promjene koje transformiraju marketing.

Govoriti će se o digitalnoj transformaciji, razvoju brenda, društvenoj odgovornosti kompanija, te inovativnim tehnološkim alatima.

Inspiracija i Umrežavanje

Govornici će podijeliti svoje priče o uspjehu i izazovima. Njihovi savjeti podstiču kreativnost i inovativnost među učesnicima, što je ključno za budući razvoj marketinga.

Sarajevo Marketing Summit je idealno mjesto za jačanje poslovnih kontakata. Učesnici će imati priliku upoznati kolege iz raznih sektora.

Priznanja i Nagrade

Jedan od najuzbudljivijih trenutaka biće dodjela priznanja “Marketing Superstar”. Tri izabrana pojedinca imat će priliku predstaviti svoje uspješne priče na sljedećem, 12. Sarajevo Marketing Summitu.

Također, bit će dodijeljeno priznanje za “Kampanju vrijednu pažnje” timu koji je postavio nove standarde u industriji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -