Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAngelina Jolie Odustala od Tužbe protiv FBI-a u Slučaju sa Bradom Pittom

Angelina Jolie Odustala od Tužbe protiv FBI-a u Slučaju sa Bradom Pittom

Angelina Jolie je nedavno odustala od tužbe protiv FBI-a koja se vezuje za incident u privatnom avionu iz 2016. godine. Ovaj slučaj je odigrao ključnu ulogu u njenom zahtjevu za razvod od Brada Pitta kasnije iste godine.

Details of the Lawsuit

Jolie je podnijela anonimnu tužbu, pod pseudonimom “Jane Doe”, zahtijevajući pristup dokumentima iz istrage o navodnoj svađi. Ovaj zahtjev bio je podnesen prema Zakonu o slobodi informacija.

Odustanak od Tužbe

Novi dokumenti otkrivaju da je Jolie obavijestila sud o svom odustajanju od tužbe 25. septembra. U ovom slučaju, obje strane će snositi svoje pravne troškove.

Prethodna Istraživanja

Jolie je 2022. podnijela tužbu nakon što je FBI odbio pokrenuti istragu protiv Pitta, navodeći nedostatak dokaza o zločinu. Agencija je pregledala videosnimke sa leta i zaključila da nije bilo fizičkog nasilja.

Upoznavanje i Razvod

Brad Pitt i Angelina Jolie upoznali su se 2004. godine tokom snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith”. Par se vjenčao 2014. godine, ali su se razveli 2016. godine. Jolie je tada optužila Pitta za zlostavljanje njihovog sina Maddoxa tokom leta iz Francuske.

Porodične Obaveze

Iako su postavljene ozbiljne optužbe, optužnica nikada nije podignuta. Pitt i Jolie imaju petero djece – Maddoxa, Paxa, Knoxa, Zaharu, Shiloh i Vivienne.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -