Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinFilm/TVKejt Bekinsejl u pravnoj borbi sa iscjeliteljem zbog optužbi o nasilju

Kejt Bekinsejl u pravnoj borbi sa iscjeliteljem zbog optužbi o nasilju

Uvod u konflikt

Glumica Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) našla se u središtu pravnog spora sa “iscjeliteljem trauma” Nikom Abramovičem (Nick Abramovic). Ovaj sukob proizašao je iz nekoliko tretmana masaže, a iznos spora iznosi tri hiljade dolara.

Optužbe Bekinsejl

Abramovič je zatražio od glumice da mu isplati dogovorenih tri hiljade dolara za tretmane. Međutim, Bekinsejl odbija, navodeći da je pretrpjela nasilje tokom procesa. Tokom druge seanse, optužila je Abramoviča za napad i maltretiranje.

Reakcija Nikole Abramoviča

Nik Abramović negira sve optužbe, ističući da radi isključivo sa odjevenim klijentima. Naglasio je da su njegove seanse fokusirane na istezanje, terapiju zvukom i disanje, te da je njegov pristup hodaljivan psihosomatski.

Istraga policije Los Anđelesa

Predstavnik Kejt Bekinsejl izjavio je da glumica ne može javno komentirati slučaj, jer je policija Los Anđelesa otvorila istragu. Policijska uprava je potvrdila da je slučaj još u ranoj fazi i da nisu podignute optužnice.

Tretmani iscjelitelja

Abramoviča je kontaktirao pomoćnik Bekinsejl u avgustu kako bi zakazali tri seanse u trajanju od dvije nedjelje, po cijeni od 2.700 dolara. Seanse su uključivale emocionalnu masažu, slično Reiki terapiji, koju koristi za “iscjeljenje tijela”.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -