Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzLuna Đogani i Marko Miljković slave rođendan i potvrđuju ljubav

Luna Đogani i Marko Miljković slave rođendan i potvrđuju ljubav

Poseban dan za popularni par

U svijetu estrade, posebno mjesto zauzimaju Luna Đogani i Marko Miljković. Ovaj popularni bračni par danas proslavlja Markov rođendan. Tim povodom, Luna mu je uputila emotivnu čestitku.

Iskrene riječi ljubavi

Luna je na društvenim mrežama dijelila snimak njihovog zajedničkog plesa uz emotivne riječi. „Srećan rođendan mom mužu, prijatelju, ocu moje dece…“, napisala je ona. Njena poruka odražava duboku ljubav koju osjećaju jedno prema drugom.

Očekuju radosne događaje

Marko je otkrio da ih očekuje mnogo radosnih događaja u narednim danima. „Ovih dana imamo mnogo bitnih datuma. Moj i Lanin rođendan, Lanino krštenje…“, izjavio je. Ova objava ukazuje na to da njihov dom postaje mjesto za obilježavanje ljubavi i zajedništva.

Prevazilaženje izazova

Iako su nedavno prošli kroz turbulentan period, Marko i Luna su pokazali da njihova ljubav jača od bilo kojeg skandala. Nakon Markovog privođenja, par je izbjegavao javnost, ali su svoje slike sa ljetovanja dokazali suprotno svim spekulacijama.

Porodica na prvom mjestu

Miljkovići su jasni u svojim porukama i podijeljenim trenucima. Njihova veza i porodica ostaju na prvom mjestu, a zajednički trenuci ih još više zbližavaju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -