Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzGledaoci otkrivaju grešku u seriji "Monsters" koja podsjeća na "Igra prestola"

Gledaoci otkrivaju grešku u seriji “Monsters” koja podsjeća na “Igra prestola”

Greška u “Monsters” uzburkala strasti gledalaca

Gledaoci trenutne najpopularnije serije na Netflixu, „Monsters“, primijetili su grešku koju su uporedili sa poznatom greškom iz serije „Igra prestola“. Ova serija, inspirisana istinitim događajem, prati slučaj braće Menendez i njihovog krivičnog postupka.

Serija smeštena u osamdesete

„Monsters“ je postigla veliki uspjeh, donoseći u fokus slučaj ubistva iz 1989. godine. Braća Erik i Lajl Menendez osuđeni su za ubistvo svojih roditelja, Hozea i Meri Luizu Menendez. Njihov slučaj izazvao je veliku pažnju zbog navodnog zlostavljanja od strane roditelja.

Moderni detalji zbunjuju gledaoce

Dok su većina fanova pohvalili glumačku ekipu serije, neki su primijetili savremenu tehnologiju, poput zvona na vratima s kamerom, u sceni smeštenoj u osamdesete. „Pa, ništa ne opisuje osamdesete kao ovo zvono“, komentarisao je jedan gledalac na društvenoj mreži X.

Reakcije i kritike

Reakcije gledalaca variraju od zabave do ljutnje. Neki su se obratili Netflixu i Rajanu Marfiju izražavajući svoje nezadovoljstvo. „Siguran sam da su se braća teleportovala 30 godina u budućnost“, napisao je jedan korisnik, ističući apsurd situacije.

Kritika od strane Menendez braće

Erik Menendez je takođe kritikovao seriju, optuživši je za „očigledne laži“ i iskrivljenje njihovih života. „Možda su to uradili namjerno“, rekao je Erik, naglašavajući sumnju u namjere kreatora.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -