Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiSvijetMonika Beluči: Život i Karijera Ikone Ljepote

Monika Beluči: Život i Karijera Ikone Ljepote

Rođendan Legende

Na današnji dan 1964. godine, rođena je Monika Ana Marija Beluči, poznata kao Monika Beluči. Ova talentirana italijanska glumica i model osvojila je svijet svojom ljepotom i talentom.

Početak Karijere

Monika je započela svoju karijeru kao model sa samo 16 godina. Radila je za prestižne modne kuće poput „Dolce & Gabbana“. Njena ljepota i šarm ubrzo su je doveli do filmske industrije.

Svjetska Slava

Svjetsku slavu stekla je ulogom u filmu „Malena“ iz 2000. godine. Ova uloga postavila ju je na filmsku mapu i donijela joj mnoge nagrade, uključujući Globo d'oro i Francuski Orden za umjetnost i književnost.

Lični Život

Monika je bila u braku s poznatim francuskim glumcem Vinsentom Kaselom. Zajedno imaju dvije kćerke, Devu i Leoni. Par se razveo 2013. godine, nakon što su zajedno glumili u devet filmova.

Trenutne Aktivnosti

Od prošle godine, Beluči je u vezi sa rediteljem Timom Burtonom. Njihov zajednički rad uključuje drugi nastavak filma „Beetlejuice“, koji nestrpljivo očekuju obožavatelji.

Poruka o Ljepoti

Monika ističe: “Ljepota je hendikep ako si glup i ne znaš je iskoristiti.” Njena mudrost i samopouzdanje čine je ne samo lijepom, već i snažnom ženom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -