Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportOstali sportoviErko Jun Oduševio Publiku Tokom Izlaska u Oktagon u Ljubljani

Erko Jun Oduševio Publiku Tokom Izlaska u Oktagon u Ljubljani

Tradicionalni Izlazak U Oktagon

Erko Jun je svojim nedavnim nastupom u Ljubljani privukao ogromnu pažnju. Tokom izlaska u oktagon, Jun je plesao uz pratnju dva para odjevenih u narodne nošnje. U pozadini se mogla čuti pjesma “Bosanac” legendarnog Enesa Begovića, koja je dodatno obogatila ovu svečanu atmosferu.

Podrška Strongmana Nedžmina Ambeškovića

Osim toga, Junu se pridružio i poznati bh. strongman Nedžmin Ambešković, koji je ponosno nosio zastavu BiH. “Želja nam je bila da Enes pjeva uživo, ali nije mogao doći. Zbog toga smo osmišljavali drugačiji izlaz uz tradicionalne plesove”, izjavio je Jun. Njegova odluka da pozove Ambeškovića izazvala je dodatno oduševljenje među gledateljima.

Priprema za Najvažniji Meč

Erko Jun se za ovaj meč pripremio fizički i taktički. “Game plan je bio jasan, morao sam biti oprezan”, kazao je Jun. Svjestan je opasnosti protivnikovih udaraca, ali je odlučio da napreduje korak po korak. Tijekom borbe, prepoznao je prilike i iskoristio ih, što je na kraju rezultiralo tehničkim nokautom u četvrtoj rundi.

Jun kao Novi Šampion

Nakon ove pobjede, Erko Jun je osvojio titulu Light Heavyweight šampiona. Njegova izvedba oduševila je publiku i posebno je naglasio koliko mu znači podrška njegovih prijatelja i gledatelja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -