Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeShowbizzHaljina Rachel Green: Jennifer Aniston razjasnila misteriju boje

Haljina Rachel Green: Jennifer Aniston razjasnila misteriju boje

Odgovor Jennifer Aniston na boju haljine

Jennifer Aniston konačno je otkrila pravu boju čuvene haljine njenog lika Rachel Green. Ranije ove sedmice, HBO Max je podijelio usporedne fotografije na kojima je Aniston u haljini iz serije “Prijatelji”.

Slika iz treće sezone

Fotografija je snimljena u trećoj sezoni tokom druge epizode pod nazivom “The One Where No One's Ready”. Na slici, Rachel nosi prelijepu zelenu haljinu s četvrtastim dekolteom i prorezom do bedara.

Misterija boje

Zbog razlike u kvaliteti snimanja, publika je bila podijeljena oko boje haljine. U objavi na Instagramu, snimak u 4K kvaliteti prikazuje haljinu u nježnoj plavoj nijansi. S druge strane, verzija u HD kvaliteti prikazuje haljinu kao blijedozelenu.

Anistonov komentar

Aniston je zatim podijelila Instagram Story, poručivši da je haljina bila “mint zelena”. Ovaj komentar je dodatno rasvijetlio raspravu koja traje više od dve decenije.

Modni uticaj Rachel Green

Tokom deset sezona serije, Anistonin lik postao je ikona mode iz 90-ih. Njen stil, od kratkih topića do kariranih suknji, inspirirao je mnoge. Čak je i njena frizura postala poznata kao “Rachel”.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -