Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeLjepotaRevija sezone: Gigi Hadid oduševila u DHL žutoj haljini

Revija sezone: Gigi Hadid oduševila u DHL žutoj haljini

Proljetno/ljetna kolekcija 2025. godine

Na nedavno održanoj reviji u Parizu, manekenka Gigi Hadid predstavljala je kolekciju za proljeće/ljeto 2025. godine. Ova revija, koja je privukla brojne poznate ličnosti, bila je prava modna poslastica za ljubitelje stilskih inovacija.

DHL žuta haljina bez naramenica

Hadid je nosila impresivnu DHL žutu mini haljinu bez naramenica. Ova haljina, koja je podsjećala na izgled Kim Kardashian sa Balenciagine revije 2022. godine, izazvala je veliku pažnju prisutnih.

Svega par koraka do neuspjeha

Manekenka se tokom revije susrela s malim izazovom. Na pisti se spotaknula, ali se brzo vratila u ravnotežu, impresionirajući publiku svojom snagom i profesionalizmom.

Muzičke zvijezde na pistama

Gigi nije bila jedina zvezda večeri. Reviji su prisustvovali i muzičari Travis Scott i J Balvin, kao i mnoge druge zvijezde poput Ice Spice, Bella Thorne, Normani i Tom Daly. Ova kombinacija mode i muzike stvorila je nezaboravno iskustvo.

Pogled na stil i šminku

Njena kratka plava kosa bila je oblikovana u blage talase, dok je šminka bila vrlo neutralna. Ovaj minimalistički pristup dopunio je eklektičan izgled i učinio je još zapaženijom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -