Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzSkandal oko P Diddyja: Hapsi i atlantic zvijezde u fokusu

Skandal oko P Diddyja: Hapsi i atlantic zvijezde u fokusu

Povezanost slavnih ličnosti sa skandalom

Nakon hapšenja repera P Diddyja, mnoge poznate ličnosti odlučile su obrisati svoje profile na društvenim mrežama. Ova odluka dovela je do spekulacija o mogućoj povezanosti sa njegovim kontroverznim zabavama. Mnogi su blokirali komentare na svojim objavama, što dodatno povećava tenzije.

50 Cent poručuje da će istina izaći na vidjelo

Reper 50 Cent ističe da će se uskoro otkriti mnoge tajne vezane za P Diddyja i njegovu sveprisutnu društvenu aktivnost. On posebno ukazuje na zvezde koje su bile redovni gosti na “Bijelim zabavama”, poznatim i kao “freak-offs”. Dodatno, naglašava da su mnogi ljudi, sada tiho, zapravo učestvovali u ovim događanjima.

50 Centova odluka o izbjegavanju zabava

U nedavnom intervjuu za The Enthusiast Podcast, 50 Cent ističe da nikada nije prisustvovao Diddyjevih zabavama. “Nisam za ta jeziva s*anja,” rekao je, dodajući da mu se nikada nije svidjela atmosfera tih okupljanja, te se osjeća kao “normalna osoba”.

Produkcija dokumentarca o skandalu

U međuvremenu, dokumentarac koji istražuje ovaj slučaj režira Alexandria Stapleton. Producenti 50 Cent i Stapleton planiraju prikazati složenu priču koja traje decenijama. Dokumentarac će biti dostupan na Netflixu, s ciljem da predstavi autentične perspektive o situaciji.

Optužbe protiv P Diddyja

P Diddy se suočava sa ozbiljnim optužbama za seksualno krijumčarenje i reketiranje. Optužnica uključuje i zločine poput otmice i podmićivanja. Ovaj slučaj nastavlja privlačiti pažnju javnosti i medija.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -