Subota, 28 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisPovećanje broja zimskih letova iz Tuzle donosi nove destinacije

Povećanje broja zimskih letova iz Tuzle donosi nove destinacije

Veći broj letova iz Tuzle

Prošle zime, kompanija iz Tuzle obavila je devet letova na tri različite linije. Ove godine, situacija se značajno mijenja, a Tuzla će imati tri linije s povećanim brojem letova.

Detalji o letovima prema Baselu

Letovi za Basel održaće se tri puta sedmično, ponedjeljkom, srijedom i petkom do 15. novembra. Nakon toga, linija će početi letjeti ponedjeljkom, petkom i subotom do 14. januara. Nakon toga, ponovo će uspostaviti raspored od tri leta sedmično, ali srijedni let će se ukinuti do kraja zimskog reda letenja.

Dortmund i Memmingen

U slučaju Dortmunda, planira se pet sedmičnih letova, a od 19. novembra uvodi se šesti let, koji će letjeti svaki dan osim subotom. Ovaj raspored će trajati do 10. decembra, kada se utorak ukida i vraća se na pet letova sedmično.

Memmingen će također imati pet letova sedmično do 15. novembra. Potom će se petak ukinuti, a letove će obavljati utorak, četvrtak, subota i nedelja, sve do kraja zimskog reda letenja.

Zaključak o povećanju letova

Tuzla će do 10. decembra imati ukupno 13 sedmičnih letova, što je četiri više nego prošle godine. Od 8. januara, planirano je 12 letova, a nakon toga 11 letova, što predstavlja dva povećanja u odnosu na prethodnu sezonu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -