Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzNova tužba protiv muzičkog mogula: Optužbe za silovanje i droge

Nova tužba protiv muzičkog mogula: Optužbe za silovanje i droge

Optužbe Jane Doe protiv P. Diddya

Žena, poznata pod pseudonimom Jane Doe, podnijela je novu tužbu protiv muzičkog mogula Seana Combsa, poznatog kao P. Diddy. U tužbi, koja je podnesena u petak, Jane Doe tvrdi da je bila višestruko silovana i drogirana.

Uznemiravanje i fizičke povrede

U specifikaciji tužbe, žena traži neotkrivenu odštetu zbog fizičkih povreda, emocionalnih bolova i raznih vrsta poniženja. Prema njenim riječima, upoznala je Combsa u inostranstvu 2020. godine, a napadi su navodno trajali sve do jula 2023. godine.

Prisilna putovanja i nasilje

Jane Doe tvrdi da je bila prisiljena da putuje do Combsovih kuća u New Yorku, Los Angelesu, Miamiju i drugim gradovima. Tokom boravaka, navodi da je bila primorana izvoditi “show” za muzičkog mogula.

Trudnoća i abortus

Jedan od najtežih trenutaka desio se u julu 2022. godine, kada je žena tvrdi da je onesvijestila nakon uzimanja lijekova, uključujući ketamin. Nakon toga je saznala da je trudna. U tužbi se navodi da je Combsov saradnik više puta zahtijevao od nje da abortira, što je na kraju i učinila.

Zaključak

Ova tužba predstavlja ozbiljne optužbe koje će dodatno uzburkati javnost i muzičku industriju. Svi detalji tužbe biće predmet razmatranja kroz pravni proces.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -