Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzNova serija "Wizards Beyond Waverly Place" vraća Selenu Gomez i Dejvida Henrija

Nova serija “Wizards Beyond Waverly Place” vraća Selenu Gomez i Dejvida Henrija

Povratak popularne serije

Obožavatelji serije “Wizards of Waverly Place” mogu slaviti. U januaru 2024. godine otkriveno je da će serija ponovo zaživjeti na Disney Channel-u i Disney+. Glavni junaci, Džastin i Aleks Ruso, ponovo će se pojaviti, a uloge tumače Dejvid Henri i Selena Gomez.

Oduševljenje i nostalgija

Selena je sa oduševljenjem najavila povratak serije putem Instagrama. “Tako uzbuđena!! ❤️,” napisala je, uz objavljivanje fotografije iz starijih dana sa Henrijem. Ova serija, koja se emitovala od 2007. do 2012. godine, stvorila je trajne uspomene za mnoge generacije.

Detalji nove serije

Nova serija “Wizards Beyond Waverly Place” neće pratiti originalnu radnju. Umjesto toga, priča će se fokusirati na odraslog Džastina koji napušta čarobne moći kako bi živio normalnim životom. Njegova budućnost se komplikuje kada se mlada čarobnica, koju tumači nova glumica Dženis Braun, pojavi na njegovim vratima.

Premijera i očekivanja

Premijera serije zakazana je za 29. oktobar 2024. godine. Prve dvije epizode biće prikazane na Disney Channel-u, dok će ostale biti dostupne na Disney+ dan kasnije. Selena je naglasila da će nova serija donijeti drugačiju verziju likova, što je dodatno povećalo uzbuđenje među fanovima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -