Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzOduševljenje mladih talenata: Tara Veljković osvojila Coach-e na audiciji IDJShow-a

Oduševljenje mladih talenata: Tara Veljković osvojila Coach-e na audiciji IDJShow-a

Tara Veljković na audiciji IDJShow-a

Osamnaestogodišnja Tara Veljković iz Požarevca privukla je pažnju na audiciji popularnog muzičkog takmičenja IDJShow. Njena interpretacija čuvene pesme “Tajno moja” Tošeta Proeskog oduševila je sve prisutne, uključujući i Coach-e.

Izvedba bez matrice

Interesantno je da je Tara izvela pesmu bez muzičke matrice, što je dodatno naglasilo njen talenat. Coach Relja je objasnio da je razlog za ovakvu odluku bio nedostatak pravih tonova u matrici. Njena sposobnost da peva na suvo pokazala je njenu izuzetnu kontrolu i vokalne vještine.

Odlične ocjene od Coach-eva

Coach Darko pohvalio je Taru, ističući njen apsolutni sluh. “Ovo nije samo tri ‘da’, ovo je četiri ‘da’!”, rekao je Darko, naglašavajući njen talenat. Nakon izvođenja, Džordži je dodao: “Ti si jedina koja je uspela da otpeva na suvo i dobije tri ‘da’!”

Tara pod pritiskom

Iako je bila pod pojačanim pritiskom, Tara je priznala da je na kraju bila zadovoljna svojom izvedbom. “Meni je glas drhtao, ali mislim da je sve na kraju super!”, izjavila je mlada pjevačica, koja je ostavila snažan utisak na sve prisutne.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -