Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzAnataša Filimone Zandamela iz Hrvatske oduševila Coach-e na muzičkom takmičenju

Anataša Filimone Zandamela iz Hrvatske oduševila Coach-e na muzičkom takmičenju

Muzička karijera Anataše Filimone Zandamela

Na nedavnom muzičkom takmičenju, dvadesetjednogodišnja Anataša Filimone Zandamela iz Hrvatske, pokazala je svoj talenat. Ona je prethodno osvojila muzičko takmičenje u svojoj zemlji, a za ovu priliku odabrala je emotivnu numeru „Gram emocija“.

Neprijatnosti tokom nastupa

Nažalost, tokom nastupa, Anataša je doživjela peh. Zaboravila je tekst pjesme i rasplakala se na bini. Međutim, Coach-evi su je ohrabrili i pružili podršku, što joj je pomoglo da se smiri i nastavi sa izvedbom.

Ohrabrujuće poruke Coach-eva

U razgovoru sa Coach-evima nakon nastupa, Anataša je otkrila da nikada nije imala tremu, osim ovog puta. Darko joj je rekao: „Prelepo izgledaš, pevaš rasturaš, ne znam zašto si se uplašila.“ Relja se saglasio i dodao: „Pevaš ludilo.“

Horoskop i timske preferencije

Oni su se također dotakli horoskopa. Anataša je otkrila da je njezin znak Vaga, što je dodatno oduševilo Coach-eve, posebno Natašu koja dijeli isti znak. Nataša je ponudila Anataši priliku za članstvo u njenom timu.

Emocije na sceni

Anataša je priznala da je njena emotivna priroda doprinijela njenoj trema tokom audicije. Izrazila je želju da bude dio Natašinog tima, smatrajući je iskrenom i podržavajućom. Coach-evi su joj pružili tri da, čime je Anataša potvrdila svoj put ka pobjedi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -