Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzKlara Klarić oduševila na audiciji uz pesmu Nataše Bekvalac

Klara Klarić oduševila na audiciji uz pesmu Nataše Bekvalac

Uspješna audicija dvadesettrogodišnje Klare Klarić

Na audiciji za poznati muzički talent show, Klara Klarić iz Austrije predstavila se pesmom „Original“ Nataše Bekvalac. Ovaj izbor je bio izazovan, s obzirom na to da je pevati pred samom Natašom velika čast, ali i odgovornost.

Klara o svom izvođenju

Klara je istakla kako nije bila zadovoljna svojim nastupom. Njen komentar je izazvao reakcije članova žirija. Relja je primijetio da je ponekad prerano donositi odluke te je zamolio za dodatnu razmišljanje o Klarinom nastupu.

Nataša Bekvalac podržava takmičarku

Nataša je otvoreno kritikovala odluku žirija te podsjetila članove na mogućnost da preispitaju svoje “ne”. Objasnila je da je njeno mišljenje važno, ali da će konačna odluka zavisiti od drugih članova žirija.

Darko preispituje svoju odluku

Darko je, nakon pažljivog razmišljanja, odlučio povući svoje „ne“ i pokazati podršku Klari. Ovaj potez je bio od velikog značaja za mladu takmičarku, koja se nadala da će impresionirati i Relju u narednim rundama.

Klara planira napredovanje

Klara se nada da će opravdati ovu novu šansu te izjavila da će se potruditi da ispuni očekivanja žirija. Nataša je naglasila važnost pripreme i radne etike, ukazujući da će njen budući rad biti ključan.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -