Subota, 28 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeZabavite se šminkanjem: Trikovi za zrelu kožu koje morate isprobati!

Zabavite se šminkanjem: Trikovi za zrelu kožu koje morate isprobati!

Šminkanje u zrelijim godinama

Žene u dvadesetim i tridesetim godinama često uživaju u ritualima šminkanja. Ipak, s godinama, mnoge se odlučuju na jednostavnije rutine. S godinama, šminkanje kapaka i usana postaje izazovno. Osjećaj težine pudera može naglasiti ono što želimo prikriti. Zbog tih izazova, mnoge žene biraju strategiju “manje je više”.

Anti-age trikovi za svjež izgled

Stručnjaci savjetuju usvajanje anti-age tehnika. Jedan od najefikasnijih trikova za zrelu kožu uključuje korištenje highlightera. Ovaj make-up postupak može vidno podići i pomladiti lice, a nije kompliciran.

Kako koristiti highlighter za lifting efekt

Da biste postigli mini lifting efekt, potrebni su vam kvalitetan highlighter i četkica. Odabir je ključan—izbjegavajte highlightere s krupnim svjetlucavim česticama i previše sedefastim nijansama. Najbolje je odabrati highlighter sličan teksturi korektora i tonu vaše kože, koji prirodno odbija svjetlost.

Pravilna primjena highlightera

Našminkajte lice kao i obično, a zatim s četkicom nanesite kremasti highlighter. Nanosite ga od jagodica preko podočnjaka do vlasišta. Blendanje je ključno za neprimjetne prijelaze. Imajte na umu—samo jedan sloj highlightera je potreban.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -