Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzAdriana Kadar i Sava Džehverović se sele u Dubai: Velike promjene za...

Adriana Kadar i Sava Džehverović se sele u Dubai: Velike promjene za omiljeni par

Iznenađenje za obožavaoce

Poznata influenserka Adriana Kadar i njen suprug Sava Džehverović nedavno su objavili nevjerojatnu vijest. Par, koji je popularan na društvenim mrežama, odlučio je da se preseli u Dubai. Ova informacija šokirala je mnoge njihove fanove.

Ljubav koja je pobijedila prepreke

Adriana, koja se proslavila kao šminkerka, uživa podršku više od 300.000 pratilaca na Instagramu. Njihova ljubav izazivala je pažnju zbog razlike od 15 godina. Par se poznaje otkako je Adriana imala samo 15 godina.

Nova etapa života

Odluka da preselite u Dubai donijeta je nakon nekoliko posjeta ovoj metropoli. “Vreme je da podelimo vest koju krijemo dugo,” objavili su Adriana i Sava. Par planira da napusti Srbiju već sutra, 29. septembra.

Uzbuđenje i izazovi

U svom obraćanju, Sava je naglasio kako će se s porodicom nastaniti na neodređeno. “Želimo da vidimo da li će Dubai biti pravi grad za nas i našu ćerku Doroteu,” rekao je. Također su izrazili želju da ostanu transparentni o svom novom životu.

Pratite njihov put

Adriana je istakla da će redovno dijeliti svoje iskustvo, uključujući troškove života u Dubaiju. Ova avantura predstavlja novi početak za porodicu Džehverović, a svi njihovi pratioci jedva čekaju da vide kako će se njihov život razvijati u novoj sredini.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -