Petak, 27 Septembra, 2024
HomeShowbizzIndira Levak i Suprug Zajedno na Putu: Da li se Par Pomirio?

Indira Levak i Suprug Zajedno na Putu: Da li se Par Pomirio?

Novosti o Indiri Levak

Pjevačica Indira Levak izazvala je brojne spekulacije nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa suprugom Miroslavom i njegovim motorom. Njena izjava “Avantura me zove” dodatno je zbunila pratioce. Mnogi su počeli sumnjati da se par pomirio uprkos njihovoj nedavnoj obavijesti o razvodu.

Putovanje u Padovu i Monako

Na Instagram storyju, Indira je otkrila da su otputovali u Padovu, a planiraju i posjetiti Monako. Ova vijest dolazi nakon njenog saopštenja o razvodu, koje je podijelila u julu ove godine. Tada je izjavila da su donijeli zajedničku odluku o razvodu nakon 11 godina braka.

Izjava o razvodu

Indira je napomenula da ostaju prijatelji i poslovni partneri, te da nastavljaju razvijati svoje živote nezavisno. “Osjećam potrebu da kao javna osoba podijelim s vama ovu vijest,” izjavila je pjevačica, naglašavajući poštovanje koje gaji prema suprugu.

Na početku veze

Indira i Miroslav su se upoznali 2013. godine, a ubrzo nakon toga su se vjenčali 2014. godine na privatnoj ceremoniji u vinariji kod Bjelovara. Njihova veza, koja je trajala 11 godina, često je bila tema u medijima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -