Petak, 27 Septembra, 2024
HomeShowbizzKonačno završen razvod Čeninga Tejtuma i Džene Devan

Konačno završen razvod Čeninga Tejtuma i Džene Devan

Dugotrajni proces razvoda

Dugogodišnja saga oko razvoda holivudskog para, Čeninga Tejtuma i Džene Devan, konačno se privodi kraju. U sredu, 25. septembra, predložili su presudu kojom su izneli uslove svog razvoda, potvrdio je njihov predstavnik za Us Weekly. Prema informacijama, obavezni sastanak poravnanja zakazan je za 3. oktobar.

Starateljstvo nad ćerkom Everli

Čening i Džena dele starateljstvo nad ćerkom Everli, koja ima 11 godina. Dogovor je postignut više od šest godina nakon što su objavili razvod u aprilu 2018. godine.

Komplikacije tokom razvoda

Razvod je postao napet tokom godina. Džena je optužila Čeninga da je skrivao dobitke od filma “Magic Mike”. Njeni advokati tvrde da bi trebalo da dobije deo profita jer su zajedno radili kada je film snimljen.

Prihvatanje novih okolnosti

Iako su imali uspona i padova, oba su se roditelja trudila da stave svoju ćerku na prvo mesto. Džena je naglasila da im je Everli “uvek na prvom mestu”. Čening je takođe istakao kako su on i Džena postali svesni svojih razlika kroz roditeljstvo.

Novi putevi u životu

Čening je započeo vezu sa Zoi Kravic, dok je Džena pronašla sreću sa Stivijem Kazea. Ovaj razvod je pokazao da preispitivanje odnosa može otvoriti vrata za nova poglavlja u životima oba bivša supružnika.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -